Velkommen 

Hundenmin Hundeskole er den fremste hundeskolen i Vestfold, med våre fantastiske treningsfasiliteter i Ulvika, Tønsberg – tilrettelagt for både utendørs og innendørs trening. Vi setter hund og eiers behov i førersetet, og våre dedikerte instruktører legger vekt på å gi personlig oppmerksomhet og veiledning, slik at du og din hund oppnår suksess i treningen.

Vår visjon i Hundenmin Hundeskole er å skape et harmonisk samspill mellom hund og eier, hvor glede, tillit og forståelse blomstrer. Vi streber etter å være Vestfolds fremste destinasjon for hundeutdanning, med engasjerte instruktører, toppmoderne fasiliteter og et forpliktet fokus på individuelle behov. Hos oss dyrker vi ikke bare lydige hunder, men bygger varige bånd som beriker livene til både to- og firbente.

Våre Instruktører

Martin Garberg

Martin Garberg

Daglig Leder og Instruktør

Martin har jobbet som instruktør i flere år og har instruktørutdanning. Han er opptatt av at hund og fører skal lykkes og ha det gøy med treningen.

Personlig har han ei rottweiler tispe på 7 år (2024) som heter CAP og sammen trener de Lydighet, Rally, Agility og Smeller.

Du treffer Martin i Ulvika når vi har kurs.

Ståle Rivelsrud

Ada og Ståle

Styreformann og Instruktør

Ståle har hatt hund i mer enn 20 år og er særdeles glad i hund i alle sammenhenger. 

Ståle har jobbet som instruktør i flere år og har instruktørutdanning.

Hunden til Ståle heter Ada og er syv år (2024). Sammen trener vi mye på tvers av alt. Lydighet, Agility, Rally, Spor, Smeller og bla. NRH (Norske Redningshunder)

Bernt Ihlen

Instruktør

Camilla Sjølander

Camilla Sjølander

Instruktør

Camilla er opptatt av å se den enkelte og tilrettelegge treningen, slik at det blir både morsomt og lærerikt for både hund og eier.

Camilla eier Jack Russell tispene Molly og Ebba. Sammen er de glad i å trene lydighet og deltar gjerne på utstilling hvor de gjør det veldig bra.

Hun holder i hovedsak valpekurs hos oss og er opptatt av hvordan du og din nye valp skal få en god start.

Våre samarbeidspartnere

 

Fysikalsk behandling og rehabilitering av hund.

Vårt mål er å hjelpe dyrene med deres problem på en helhetlig og skånsom måte. Hos oss får hunden din en grundig gjennomgang og undersøkelse, individuelt tilpasset behandling og oppfølging.
Du finner FreeDog i samme lokale som Petz i Valløveien på Tolvsrød, rett utenfor Tønsberg.

Rent og naturlig til hund, en selvfølge!

Vi har en hyggelig butikk med godt utvalg til hund og katt i Valløveien 55 på Tolvsrød utenfor Tønsberg. Vi har også nettbutikk www.petz.no Kom gjerne innom for en hyggelig prat og en kaffekopp.

Velkommen til oss!

.

Velkommen til Norsk Rottweilerklubb, avd. Vestfold

Vi holder til i Ulvikaveien 23 på Tolvsrød utenfor Tønsberg. Vi har laget et "hundesenter" utenfor Tønsberg som et tilbud til alle hundeeiere uansett rase. Vi samarbeider med Hundenmin Hundeskole når det gjelder kurs. I tillegg tilbyr vi alle muligheten til å trene med hunden sin på området vårt når det er ledig kapasitet.